Βαχαβιόλος & Συνεργάτες

Σχετικά με Εμάς

Δικηγορικό μας Γραφείο

To δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το έτος 1965 από τους Ηλία και Ιωάννη Βαχαβιόλο, ακολούθως πλαισιώθηκε από τους Μχαήλ, Γεώργιο, Αντώνιο Βαχαβιόλο και νέα μέλη.

Εκ των ιδρυτών ο Ηλίας Βαχαβιόλος ξεχώρισε κατά την 40 ετών πορεία του για το ήθος και την νομική του κατάρτιση. Χειρίστηκε με επιτυχία μεταξύ άλλων και πληθώρα υποθέσεων που απασχόλησαν την επικαιρότητα.

Ο Ιωάννης Βαχαβιόλος έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υπήρξε επί 30 και πλέον έτη εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

01

Εξειδίκευση

02

Εχεμύθεια

03

Επίλυση Νομικών Θεμάτων

“Ένας νόμος είναι πολύτιμος, όχι επειδή είναι Νόμος, αλλά επειδή υπάρχει Δίκαιο σε αυτόν.”

henry ward beecher

Βαχαβιόλος & Συνεργάτες

Από 1965

Σήμερα το γραφείο μας στελεχώνεται από έγκριτους και καταξιωμένους δικηγόρους. Αξιοποιώντας την μακρόχρονη γνώση και εμπειρία νομικής διαδρομής μισού αιώνα, παρέχει υπηρεσίες τόσο σε δικαστικό, όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο, στα δικαστήρια της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Όλα τα στελέχη μας είναι έμπειρα και ικανά, διακρίνονται για την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό τους. Οι συνεργασίες μας εκτείνονται σε μεγάλες νομικές εταιρείες του εξωτερικού και σε δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί

προσωπική εξυπηρέτηση

About Pic 3 1

Κατά την διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας μας έχουμε αναπτύξει εμπειρία σε όλους τους τομείς του δικαίου και ισχυρή φήμη για την αξιοπιστία μας, το επιστημονικό μας κύρος και τις άρτιες υπηρεσίες μας σε ευρύτατο φάσμα υποθέσεων που έχουν απασχολήσει την κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας μας.

Εκπροσωπούμε, επί σειρά ετών, πιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες παροχής υπηρεσιών υγείας, γαλακτοβιομηχανίες, εταιρίες διαχείρισης μεταφοράς ενέργειας αξιόλογη μερίδα του επιχειρηματικού χώρου στους τομείς του εμπορίου, παραγωγήςκαι διάθεσης ενέργειας, ασφαλιστικών υπηρεσιών, βιομηχανίας και μεταποίησης, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, διαχείρισης ακινήτων, του χώρου των κατασκευών, ειδών ένδυσης κλπ.

Θα σας συνδράμουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση της υποθέσεως σας

Θα σας βοηθήσουμε να κατανόησετε τα δικαιώματα σας

Θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε
τους στόχους σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα, για να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Συχνές Ερώτήσεις

Η αμοιβή του γραφείου εξαρτάται από την φύση της υπόθεσης και καθορίζεται έπειτα από συμφωνία με τον πελάτη.
Ανεξάρτητα από την συμφωνία της αμοιβής του γραφείου, τα έξοδα χειρισμού της υπόθεσης προκαταβάλλονται από τον πελάτη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει πλήρης ενημέρωση και προϋπολογισμός του ύψους των έξοδων, κατά προσέγγιση.
Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τις 19.00 και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία ώστε να κλείσετε ένα ραντεβού.